LOADING ...

Professionele en verzorgde webshop laten maken

In het digitale tijdperk van vandaag is een webshop een must geworden als aanvulling op een fysieke verkoopplaats. Verkoop jij producten en wil je deze ook online aanbieden? En wil je er tevens voor zorgen dat mensen deze producten ook daadwerkelijk vinden en uw producten aankopen? Dan ben je bij Automatics aan het juiste adres!

Contact

Online meer producten verkopen door een professionele en mooie webshop te laten maken.

Responsieve website
Wil je je producten ook online aanbieden? Dan dringt een webshop zich op. Wij maken mooie en goed ingerichte webshops die bovendien makkelijk vindbaar zijn op zoekmachines.

Alle door Automatics gemaakte webshops zijn volledig responsive, wat wil zeggen dat ze geoptimaliseerd zijn voor op elke schermgrootte (gsm, laptop, tablet, ...).

Waarom je webshop laten maken door Automatics

Mooi design en gebruiksvriendelijk

Een webshop moet de branding en bedrijfsentiteit van je onderneming volgen. Een mooi design zorgt voor meer interesse en conversies bij klanten.

Bovenop en mooi design zorgen we ervoor dat uw webshop een duidelijke structuur heeft, instinctief makkelijk te gebruiken is en gebruikers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo garanderen we een optimale user experience.

Mobile friendly

Meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google worden ingegeven op een smartphone. Het is dus enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webshop niet alleen mooi oogt en goed is ingedeeld op een computerscherm, maar ook op kleinere schermen.

SEO geoptimaliseerd

Met SEO (of Search Engine Optimisation) zorgen wij ervoor dat uw webshop beter scoort in Google, zodat mensen die zoeken naar uw producten ze ook daadwerkelijk vinden.

Professionele fotografie

Wil je echt uitpakken met je producten? Wij komen op locatie foto's trekken met een professionele fotograaf om uw producten mooi te kunnen presenteren op de webshop. Het is bewezen dat mooie afbeeldingen een enorme invloed hebben op het maximaliseren van conversies op een webshop.

Online marketing

Eens je webshop volledig klaar is en online staat is de volgende stap om mensen naar je webshop te krijgen. Dit kan onder andere door online marketing. Wij helpen u bij het opzetten van een marketingcampagne op Instagram, Facebook, Google Ads, ...

Hoe gaat het in zijn werk?

Vrijblijvend gesprek

1

U kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen (online of op locatie) waarin we de mogelijkheden, kosten en timing van uw project bespreken.

Gesprek inplannen

Design van uw webshop

2

Gaat u akkoord met onze voorwaarden, dan starten we met het bouwen van uw webshop. We beginnen met een mooi design te ontwikkelen dat past bij uw onderneming.

Ontwikkeling

3

In deze fase ontwikkelen we de webshop zodat hij online komt te staan en gebruikers ernaartoe kunnen surfen.

Professionele foto's van uw producten

4

Indien u wil komen we professionele afbeeldingen nemen van uw producten om deze zo goed mogelijk in de kijker te zetten op de webshop.

Marketing

5

Wilt u ervoor zorgen dat de juiste mensen uw webshop vinden (bijvoorbeeld wanneer ze op Google zoeken naar producten die u aanbiedt)? Wij helpen u ook bij het opzetten van de juiste reclamecampagnes.

Klaar om een nieuwe webshop te lanceren?

Bedankt, we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.