LOADING ...

Professionele en verzorgde website laten maken

In het digitale tijdperk van vandaag zoeken steeds meer potentiële klanten online naar je producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat je website klaar is om deze potentiële klanten te overtuigen van uw producten of services, waardoor ze langer op je website blijven en makkelijker overgaan tot een aankoop.

Contact

Laat je onderneming online tot zijn recht komen met een mooie en professionele website

Responsieve website
De website is vaak de eerste kenningsmaking die potentiële klanten met je onderneming hebben. Met een mooie en professionele website zorg je ervoor dat deze eerste kenningsmaking naar meer doet smaken.

Alle door Automatics gemaakte websites zijn volledig responsive, wat wil zeggen dat ze geoptimaliseerd zijn voor op elke schermgrootte (gsm, laptop, tablet, ...).

Waarom je website laten maken door Automatics

Mooi design en gebruiksvriendelijk

Een website moet de branding en bedrijfsentiteit van je onderneming in de verf zetten. Een website die niet professioneel is afgewerkt zal ervoor zorgen dat gebruikers ervan zullen afhaken. Een mooi design zorgt ervoor dat potentiële klanten op je website blijven en geeft instant credibiliteit aan je onderneming.

Bovenop en mooi design zorgen we ervoor dat uw website een duidelijke structuur heeft, instinctief makkelijk te gebruiken is en gebruikers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo garanderen we een optimale user experience.

Mobile friendly

Meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google worden ingegeven op een smartphone. Het is dus enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website niet alleen mooi oogt en goed is ingedeeld op een computerscherm, maar ook op kleinere schermen.

SEO geoptimaliseerd

Een fantastische website boekt geen resultaten als ze pas op de 94ste Google pagina terechtkomt. Met SEO (of Search Engine Optimisation) zorgen wij ervoor dat uw website beter scoort in Google, zodat mensen die zoeken naar uw producten of services ze ook daadwerkelijk vinden.

Professionele fotografie

Wil je echt uitpakken met je producten en services? Wij komen op locatie foto's trekken met een professionele fotograaf om uw website naar een nog hoger niveau te tillen.

Online marketing

Eens je website volledig klaar is en online staat is de volgende stap om mensen op je website te krijgen. Dit kan onder andere door online marketing. Wij helpen u bij het opzetten van een marketingcampagne op Instagram, Facebook, Google Ads, ...

Jouw bedrijf online een boost geven dankzij een nieuwe website?

Contacteer ons

Hoe gaat het in zijn werk?

Vrijblijvend gesprek

1

U kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen (online of op locatie) waarin we de mogelijkheden, kosten en timing van uw project bespreken.

Gesprek inplannen

Design van uw website

2

Gaat u akkoord met onze voorwaarden, dan starten we met het bouwen van uw website. We beginnen met een mooi design te ontwikkelen dat past bij uw onderneming.

Ontwikkeling

3

In deze fase ontwikkelen we de webshop zodat hij online komt te staan en gebruikers ernaartoe kunnen surfen.

Professionele foto's op locatie (optioneel)

4

Indien u wil komen we professionele foto's trekken van uw producten, services of zaak om zo uw onderneming nog beter in de kijker te brengen online.

Marketing (optioneel)

5

Wilt u ervoor zorgen dat de juiste mensen uw website vinden (bijvoorbeeld wanneer ze op Google zoeken naar producten die u aanbiedt)? Wij helpen u ook bij het opzetten van de juiste reclamecampagnes.

Wil je graag met Automatics samenwerken of heb je een vraag?

Bedankt, we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.